Kippenbar

Aan het spit geroosterd, kakelvers, volgens Spaans recept!

Tijdens een inspiratie reis aan de Spaanse Costa Brava kwam eigenaar Wilfred Tegelaar in de vermaarde kippenbar Padre in Pals. Een eenvoudige schuur pal aan de weg met dikke houten tafels en banken. En, zoals gebruikelijk in Spaanse restaurants, TL balken aan het plafond als verlichting. Klokslag 18.00 gaat de zaak open, in een mum van tijd loopt hij helemaal vol én blijft vol tot sluitingstijd! Vragen als ‘wat is het geheim van deze kip?’ En ‘waarom is hij zoveel lekkerder dan alle andere kippen die ik ooit geproefd heb?’ lieten Tegelaar niet meer los. Pas na diverse bezoeken aan Padre en maanden van experimenteren op zoek naar hét ultieme gerecht is de beroemde kip van Padre nu eindelijk ook te proeven in Kippevel! En omdat hij zo extreem lekker is, staat er in Kippevel, net als bij Padre, alleen kip op de kaart. Uiteraard vergezeld door de ultieme bijgerechten zoals huisgemaakte friet, frisse salade, crispy maïs en… appelmoes!

Kids Choice

Kippevel is al om 12.00 uur open. Hierdoor is het ook mogelijk om lekker met de allerkleinsten te komen eten. Ook is het mogelijk om samen met al je vrienden en een flink aantal kippenkluifen je verjaardagsfuif te vieren.

Kip ik kom je halen!

Omdat je niet altijd zin hebt om buiten de deur te eten hebben we ook de mogelijkheid om af te halen. Via onze website stel je de bestelling eenvoudig samen en geeft aan hoe laat je wilt komen afhalen. Wij zorgen dan dat je bestelling op het door jou aangegeven tijdstip klaar staat. Op alle afhaalbestellingen wordt over het gehele bedrag 10% korting gegeven. Je bestelling door bellen of gewoon even langs komen kan natuurlijk ook.

Thuisbezorgd

Via onze zeer gebruiksvriendelijke website, kippevel.eu is bestellen ook een eitje. Onze eigen bezorgers staan ten alle tijden klaar om uw Kippevel-Kip netjes én supersnel bij u af te leveren.

 

Benieuwd naar onze specialiteiten?

Als je de Kippevel-Kip eenmaal hebt geproefd ben je voor altijd verkocht. En vertel eens eerlijk, van wie is ‘kip met patat en appelmoes’ nou niet een van de lievelingsmaaltijden? Precies!

Menu